01 May 2009

ALHAMDULILLAHDalam pukul 7.00 malam tadi baru saja selesai aktiviti menunjukkan bakat. Setiap peserta diberi peluang untuk beraksi di atas pentas. Pertandingan yang diadakan adalah 'public speaking, poem, choral speaking, drama, and stand up comedy". For me, it is an interesting activities although there might be something unpleasant thing happened.


Pada kesempatan ini, saya ingin mengucapkan ALHAMDULILLAH, syukur kepada ALLAH. segala kebaikan yang diperoleh ini datangnya daripada ALLAH. Semoga ALLAH membalas segala jasa baik kawan-kawan dan sahabat-sahabat yang mendoakan diri ini.


Terima kasih banyak-banyak kepada:

1. Mak dan ayah yang sentiasa mendoakan kebaikan dan kejayaan untuk diri ini. tidak lupa juga untuk adik-beradik yang lain. Thanks a lot.

2.Miss Nur Hidayah Harun, my roommate. ( i think you know about it... heee...thanx for giving me a chance to borrow your book. thank you very much =D )

3. Picu Sdn Bhd ( thanks a lot for all your support during last Thursday-Palestine:In the heart of Muslims, and Talent Day. In organization, cooperation is important)

4. Untuk sahabat-sahabat yang mendoakan kejayaan dan kebaikan diri ini bersama. Semoga kalian menjadi hamba ALLAH yang cemerlang, gemilang dan terbilang di dunia dan akhirat. Semoga kita sama-sama tsabat dalam perjuangan.


"wahai Tuhan yang membolak-balikkan hati ini, tetapkanlah hati kami ke atas agama-MU,

wahai Tuhan yang memalingkan hati ini, palingkanlah hati kami kepada mentaati-MU."


Terima kasih untuk semua.

Sebenarnya semasa menyertai contest tu, saya ada berniat dalam hati tentang satu perkara. Alhamdulillah, ALLAH makbulkan hajat saya.


YA ALLAH, semoga aku menjadi hamba yang sentiasa sujud hanya kepada-MU.

Semoga lidahku, hatiku dan seluruh anggota badanku sentiasa mengucapkan tasbih dan zikir kepada-MU.

Aku ialah hamba ALLAH
Aku bekerja kerana ALLAH
Aku ingin mencari cinta ALLAH
Ampunkanlah dosa-dosaku
YA RABBAL 'ALAMIN


No comments: