10 March 2015

Selesai Order ESP untuk Customer Tersayang

Ada sorang customer saya ni berasa sangat gembira dengan promosi bulan ni. Jadi, dia pun rebut cepat-cepat promo ESP, Beli 2 dapat diskaun 5%.


Wahh, bukan mudah Shaklee nak buat tawaran macam ni ye.. Setahun mungkin sekali je.. Haa.. rugi kalau tak grab sekarang.

Untuk mengetahui entry saya sebelum ni berkaitan ESP, boleh klik link di bawah.




Saya doakan agar barang yang dipesan ni selamat sampai kepada customer. InsyaAllah :)

Syikin Maarop | Shaklee ID: 1091278

No comments: