17 September 2014

PROMO SEPTEMBER 2014

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera.

Masih dalam mood cuti sekolah? hehe.. Cuti sekolah ni saya tak pergi ke mana-mana. Sekadar menghabiskan masa di rumah, memenuhi jemputan kenduri di kampung.

Rasanya belum terlambat untuk saya beritahu bulan ni ada promo hebat daripada Shaklee. Julung-julung kalinya Shaklee buat dua tawaran iaitu collagen dengan mealshakes.

Yang bestnya untuk melashakes tu setiap 10% hasil jualan akan diberikan kepada 2000 keluarga kurang mampu selama setahun. Haa.. kan best gittew. Membeli sambil menderma. Mana nak dapat peluang macam ni kan? Untuk melashakes ni dengan setiap belian 3 canister akan dapat 1 PERCUMA. Dah la dapat free 1, lepas tu siap boleh menderma lagi... Rugi kalau tak grab peluang nih.

Tawaran yang best lagi ialah berkenaan collagen powder. Dengan setiap belian 6 kotak akan dapat 1 PERCUMA. Isk, syok sangat. Collagen ni bagus untuk mengurangkan kedutan di muka, melembapkan kulit, mengurangkan pigmentasi serta jerawat, dan macam-macam lagi lah.. Kesimpulannya memang bagus untuk kesihatan kita. 

Hari ni dah 17 September. Lebih kurang dua minggu je lagi sebelum promo ni last. Beli time promo ni lebih jimat kerana harganya berbaloi-baloi. :)

Syikin Maarop | 019-4507626
syikinmaarop@gmail.com

No comments: