29 January 2015

5 Cara Bagaimana NUTRIWHITE Bertindak


 Set Anggun NUTRIWHITE

Shaklee bukan saja menjadi peneraju kepada supplemen kesihatan tetapi turut menyediakan produk untuk kecantikan. 

NUTRIWHITE telah dicipta khas berdasarkan pengalaman yang diyakini bahawa ramuan Sains lebih elok jika digabungkan dengan alama semulajadi. 

Enam belas herba telah dipilih dengan teliti daripada 16 buah negara bagi membantu mencerahkan kulit, mengurangkan tompok-tompok gelap, dan menambahkan keserian wajah. Selain kombinasi nutrien-nutrien eksklusif yang terpilih atau lebih dikenali sebagai White N-16 (patent pending).

NUTRIWHITE juga mengandungi vitamin C aktif dan pati likuoris yang ditambah ke dalam formulasi botani untuk membantu menambahkan kecerahan kulit serta mengurangkan tompok-tompok gelap dan menambahkan keserian wajah.

Jom, kita lihat bagaimana cara Nutriwhite bertindak untuk wajah.

1. Menghalang
Nutriwhite menghalang kerosakan dari sinar cahaya matahari dan alam sekitar dengan aktif. Melindungi kulit daripada kerosakan dan gelap (sunburn) kesan dari sinar matahari dan untraviolet (UV).

2. Berkurangan
Nutriwhite membantu mengurangkan pigmen gelap dalam kulit yang menyebabkan kulit kelihatan kusam. Kulit akan menjadi lebih cerah bercahaya, tanpa cela, dan lebih sekata.

3. Menyekat
Nutriwhite membantu menyekat pigmen gelap dari sel-sel kulit asas daripada memindahkan pigmen tersebut ke lapisan atas, sekaligus menyekat kemunculan tompok hitam

4. Mencerah
Nutriwhite membantu mencerahkan wajah bersesuaian dengan sel melanin yang sedia ada, menjadikan kulit cerah sekata.

5. Memperbaharui
Nutriwhite mengeluarkan sel-sel mati yang boleh menyebabkan biotchiness, dan mewujudkan kulit yang lebih baru, cerah berseri.

Kebanyakan testimoni yang saya terima mengatakan kulit muka menjadi lembap, kurang jerawat, dan licin. Anda boleh klik di sini untuk maklumat lanjut. :)


Terima kasih kerana membaca!~

Syikin Maarop | Shaklee ID: 1091278

No comments: