29 January 2015

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

Assalamu'alaikum. :) 

Jom! support blog Sulyanie. Syarat-syarat penyertaan yang mudah jer.. hehe :)

Syarat penyertaan : 
  • Follow blog ini. [wajib] - Done! :)
  • Buat entry yang bertajuk " Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali " - Done! :)
  • Untuk memudahkan korang, sul dah siapkan code untuk di-copy paste dalam entry korang tu. - Done! :)
  • Publish ! - Done! :)
  • Letak link entry korang tu di bahagian komen bawah ni. - Done! :)

Untuk maklumat lanjut, sila KLIK DI SINI. :)

 Segmen: New Year Blogwalking Januari By Sulyanie Ghazali

Selamat bersegmen. :)

6 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Hai..singgah dari segmen yang sama.

Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by-sulyanie.html

Budak Nuizz said...

singgah blogwalking dari segmen ni dan done follow :) salam perkenalan!

http://ijahoney.blogspot.com/

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...



Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

husna abdmalek said...

hi, follow sini dari segmen sama :)

http://husnamalek.blogspot.com/2015/01/segmen-new-year-blogwalking-januari-by.html

Fatihah Jakfar said...

Assalamualaikum...
singgah sini sambil follow :)
jom singgah
http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2014/12/segmen-new-year-blogwalking-januari-by_31.html