26 February 2015

Keperluan Ostematrix dan B Complex Untuk Ibu Mengandung

Alhamdulillah, saya baru je selesai membuat pesanan untuk sorang customer. Senang je buat bisnes dengan Shaklee ni.. Order online jer.. Bak kata orang dari hujung jari je dah boleh buat order. InsyaAllah kalau tiada aral esok dah boleh sampai kepada customer tersayang. Hehe :)

* Klik imej untuk paparan lebih jelas.

Seperti yang tertera di atas, customer saya order Ostematrix dan B Complex. Beliau sedang hamil dan telah mengambil langkah bijak dengan mengambil supplemen Shaklee untuk kesihatan kandungan dan dirinya. Untuk pengetahuan semua, ostematrix dan B complex merupakan vitamin yang terkandung dalam set hamil Shaklee. :)

Jom saya terangkan kepada anda kenapa dua supplemen ini menjadi kewajipan untuk ibu yang sedang mengandung.

  • untuk melindungi tulang, padat dengan nutrien termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan pelbagai khasiat lain untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat.
  • 4 kaplet Ostematrix membekalkan: 1,000mg elemental kalsium, 400mg magnesium, 400IU vitamin D untuk menggalakkan penyerapan kalsium 
  • saranan pengambilan ostematrix ialah sebanyak 2 biji untuk dua kali sehari.
  • Vitamin B memainkan peranan penting dalam keseluruhan fungsi tubuh, daripada sintesis DNA hinggalah kepada metabolisme untuk penghasilan tenaga. 
  • B-Complex dilengkapi sistem engangkutan nutrient berpaten untuk meningkatkan penyerapan nutrien penting - asid folik.
  • Kuantiti asid folik yang mencukupi dalam diet wanita hamil telah terbukti berkesan untuk mengurangkan risiko kecacatan otak atau saraf tunjang pada bayi yang baru lahir.
Saya doakan customer saya akan mendapat manfaat dengan vitamin ini.. Harap-harapnya si ibu bertambah tenaga dan baby yang dikandung itu akan lahir dengan sihat. 

Bagi anda yang berminat untuk mencuba set hamil Shaklee ataupun mana-mana supplemen Shaklee, feel free to contact me yaa.. :)

Terima kasih kerana membaca!~

Syikin Maarop | Shaklee ID: 1091278

No comments: