27 February 2015

Performance Drink Memuaskan Dahaga Pada Hari Panas Terik

Sekarang sedang berlangsung majlis kesyukuran sempena hari lahir anakanda kesayangan PM Cery, Faiz. Majlis ini diadakan di Faizworld Training Centre, Bandar Baru Bangi. 

PM Cery ialah mentor yang hebat dalam bisnes Shaklee. Satu perkara yang menarik perhatian saya ialah minuman yang disajikan kepada tetamu yang hadir. Air apakah itu? hehe.. :) Semestinya Performance Drink (PD) Shaklee. Nampak kan bertong-tong PD di sebelah bekas air tuu.. :)

Cuaca panas terik seperti sekarang ni memang elok jika minum performance drink.


Fakta mengenai Performance Drink:
  • Penyahhidratan merupakan faktor utama yang sering mengakibatkan kelesuan dan menjejaskan prestasi harian manusia. 
  • Shaklee Performance® terbukti secara klinikal mampu menghidratkan tubuh dengan lebih berkesan berbanding air. 
  • Di samping itu, Performance mengandungi lebih banyak elektrolit dan membekalkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman penghidratan terkemuka.
  • Rumusan elektrolit proprietari OPTI-LTYE dengan campuran unik karbohidrat bertindak pantas untuk memberikan tenaga serta-merta yang berkekalan serta merangsang penghidratan optimum.
Bagi anda yang berminat untuk mencuba Performance Drink, boleh hubungi saya segera. 

Performance Drink Shaklee semestinya tanpa perisa tiruan, pemanis atau pengawet.

Terima kasih kerana membaca!~

Syikin Maarop | Shaklee ID: 1091278

3 comments:

Mama Niza said...

tengok si oren tu meleleh air liur.. dahaga...

syikin maarop said...

Mama Niza: hehehe... kan.. tambahan pulak cuaca panas macam sekarang nih.. :)

hainom OKje said...

Wah.....barulah betul distributer Shaklee namanya hihi...Mmg panas betul sekarang ni, kena byk minum air walau bukan PD tu kan SM