05 February 2015

Rawat Sakit Sendi Dalam Masa Lima Hari Sahaja

Sakit sendi boleh menyerang sesiapa sahaja tak kira masa dan umur. Orang muda pun boleh dapat sakit sendi. Bila umur dah semakin meningkat, metabolisme pun semakin menurun, dan penyakit pula mudah menyerang.. 

Sakit sendi ni boleh berlaku apabila sendi kita bekerja terlalu kuat, mengangkat bebanan yang lebih daripada kemampuan, dan berat badan berlebihan.

Untuk mengatasi masalah ini, Shaklee memperkenalkan Advanced Joint Health Tablet (AJHT). AJHT ini sangat istimewa dan berkesan dalam mengurangkan sakit sendi kerana ia mengandungi ekstrak Boswellia. Ekstrak Boswellia yang mengandungi asid boswellik membantu menghalang formasi leukotrien, iaitu sejenis kimia yang menyerang tisu sendi. Asid boswellik inilah yang menyebabkan ketidakselesaan sendi pada badan kita.

Kajian klinikal yang dijalankan oleh saintis Shaklee menyatakan bahawa AJHT mampu meningkatkan keselesaan sendi dalam jangka masa seawal 5 hari dan hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka.. 

Jika anda ingin menghadiahkan kebahagiaan kepada ibu atau bapa atau saudara mara yang mengalami sakit sendi, bolehlah berikan AJHT nih.. InsyaAllah ia dapat membantu mengurangkan kesakitan mereka.

Eh! Bulan ni ada promo AJHT. Dapatkan segera sebelum terlambat. :)

Terima kasih kerana membaca!~

Syikin Maarop | Shaklee ID: 1091278

No comments: