Skip to main content

SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH


 SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH


Blogwalking time... :)

Jom, support blogger Ayu Insyirah. Saya dah sertai segmen ini. 

Comments

AyuInsYiraH said…
terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu.. jom bersama ayu kita blogwalking ke blog mereka..

http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html
salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
aku terasing said…
melawat sini dan ikut
http://budakterasing.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
nurerna hazwani said…
Salam perkenalan. Blas kunjungan. :) Gambate!!

http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
emma diana said…
Salam kenalan , dari GA yang sama :)
Aqilah Azmi said…
Hiiiii ! Qila pun singgah dari segmen yang sama hee hee :D Goodnight btw! :D
Cik Nufaz said…
hi, singgah blogwalking.. ^^
http://azraq-hydrangea.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
Zara Nabilah said…
Hi...dari segmen yang sama..
Jemput singgah..

http://zarachingu.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html?m=1
Qaseh Abadi said…
assalamualaikum.. singgah menyinggah.. salam kenal.. join segmen yg sama..

http://syidamenulis.blogspot.com/
Uwais Al-Qarni said…
dr segmen yg sama ;

http://jarikontot.blogspot.com/2015/02/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html
ahmad said…
Salam,

Jom join contest review applikasi android ini boleh?

Syarat kena install lepas itu review..
Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.
Dan hadiah menarik untuk mereka terpilih jadi apa tunggu lagi jom visit

Link ada dibawah ini

New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

Terima kasih

Popular posts from this blog

BERNIAGA ITU SUNNAH NABI s.a.w

Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani
Perniagaan merupakan sunnah nabi s.a.w. Terdapat juga sabda Nabi Muhammad s.a.w. bahawa 9/10 pendapatan datangnya daripada perniagaan.
Rasulullah s.a.w. pernah bersabda dalam satu hadis bermaksud: "9/10 rezeki itu adalah datang daripada perniagaan." (Hadis riwayat Tirmizi).
Aktiviti perniagaan bukan sahaja melibatkan perkara jual beli barang fizikal. Malah ia juga melibatkan seluruh aspek kehidupan kita dari segi pembinaan sahsiah diri (bersikap jujur, adil, toleransi, dan sebagainya semasa berniaga), membina ukhuwwah (jaringan pemasaran-marketing), dan menjadi seorang peniaga yang kreatif supaya perniagaan itu kekal.
Dan hari ini melalui perniagaan, saya menerima satu kemanisan iman apabila seorang pelanggan (customer) menyatakan arwah ibunya sangat menghargai hadiah yang diberikan olehnya. Arwah ibunya memakai telekung yang dihadiahkan olehnya sehingga ke titisan nyawa terakhir. p/s: Haa.. Dah alang-alang saya tulis ni,…

Resepi Nugget Ayam - Homemade

Nugget ialah makanan kegemaran saya.. Selalunya, saya akan beli nugget ayam keluaran Ayamas kalau singgah ke pasaraya. Nugget bukan saja menjadi kegemaran kanak-kanak, orang dewasa (macam saya ni...) pun suka jugak, kan? hehe. Meh saya kongsikan resepi mudah membuat nugget ayam. Resepi ni diambil daripada blog Chena Chenis. Nugget buatan sendiri semestinya selamat, bersih dan dijamin halal.. :) 
Bahan-Bahan:
isi ayam (400gm)4 sudu besar mayonisSedikit garam1 sudu kecil lada sulah2 sudu besar tepung gandumSerbuk rotiSebiji telurCara-caranya: Blend atau kisar isi ayam sampai hancur.Kemudian masukkan bahan-bahan kecuali telur dan serbuk roti.Gaul sampai sebati.bentukkan mengikut citarasa masing-masing.Celup ke dalam telur dan golekkan di atas serbuk roti.Panaskan minyak dan goreng. Inilah hasilnya selepas di goreng. 
Selamat mencuba! 

AMANAT RASULULLAH S.A.W

Wahai manusia dengarlah baik-baik apa yang hendak ku katakan !!! Aku tidak mengetahui apakah aku dapat bertemu lagi dengan kamu semua selepas tahun ini. Oleh itu dengarlah dengan teliti kata-kataku ini dan sampaikanlah ia kepada orang-orang yang tidak dapat hadir di sini pada hari ini

Wahai manusia, sepertimana kamu menganggap bulan ini dan kota ini sebagai suci maka anggaplah jiwa dan harta setiap orang Muslim sebagai amanah suci. Kembalikan harta yang diamanahkan kepada kamu kepada pemiliknya yang berhak

Janganlah kamu sakiti sesiapapun agar orang lain tidak menyakiti kamu pula. Ingatlah bahwa sesungguhnya kamu akan menemui Tuhan kamu dan Dia pasti akan membuat perhitungan atas segala amalan kamu. Allah telah mengharamkan riba', oleh itu segala urusan yang melibatkan riba' hendaklah dibatalkan mulai sekarang.

Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar maka berjaga-jagalah supaya kamu tida…